måndag 25 mars 2013

Femte dagen i Kaunas

Idag på förmiddagen fick Dan åka själv till Mindaugas. Jag är fortfarande dålig, feber, taggtråd i luftrören och svag. Trist som tusan. Det är ju inte direkt det man längtar efter när man är det läget vi är i idag!

När Dan kom dit på förmiddagen så skulle alla barn ut och leka. Dan, Mindaugas och Asta gick till bilen för att hämta hans lastbil som han tycker så mycket om. De tränade återigen på att sitta i bilen, men Mindaugas blev dock lite distraherad då det kom en (riktig) stor lastbil, en varutransport. Den ville han hellre gå och titta på så det gjorde de. Lastbilschauffören som höll på att lasta ur varor, gav Mindaugas en yoghurt och han blev jätteglad. Den ville han äta direkt och de gick tillbaka till bilen och satte sig där och åt upp den. Efter det gick de in och tittade på film, Pingu så klart. Väl inne så berättade han stolt om den stora lastbilen för sina kompisar.

På eftermiddagen kämpade jag mig med. Vi gick ut och lekte. Vi hade återigen en "present" i bilen, en banan. Den åt Mindaugas i bilen, utan bekymmer. Han säger dock hela tiden "Vi ska inte åka" Vi ska inte åka" ... Lite läskigt är det. Efter bananen gick vi runt lite, tittade på naturen, några hundar, lite bilar och några fåglar. Vi åkte rutchkana och gungade. Tiden gick snabbt och vid 18.30 var det dags för Mindaugas att äta middag och då var vi tvugna att gå.





2 kommentarer:

vitagavlar.blogspot.com sa...

Men oj! Helt missat att ni skrivit/uppdaterat bloggen men nu har jag läst ikapp! Så mysigt att få umgås med Hannes! Och Malin KRYA PÅ DIG!!!!!!
Många kramar från Lisa

Anna sa...

Läser med spänning om era dagar tillsammans! Kram Anna S.W

Skicka en kommentar