torsdag 25 oktober 2012

Vi är så lyckliga!

Det börjar sjunka in nu, vi ska bli föräldrar! Jag och Dan!

Nu kommer dock den VÄRSTA väntan. Först ska vi få ett officiellt besked (byråkrati). Det kan ta upp till två månader!!! Hoppas, hoppas, hoppas det tar kortare tid. Efter det är det 4-6 månader tills vi får hämta hem vår son, som by the way heter Mindaugas. Ska bli spännande att höra hur det uttalas.

Antagligen kommer vi att åka till Litauen och hälsa på honom innan vi hämtar hem honom. Men tid, plast och så vidare får vi inte förrän det officiella barnbeskedet har kommit. Så nu väntar vi återigen, denna eviga väntan. Dock så är väntan denna gång inte som att gå på nålar.. Nu har vi ju ändå fått vårt besked, så vi vet ju vad som väntar :)

Ha det gott och vi hörs när vi vet mer.

Kram från Malin&Dan

3 kommentarer:

EN MÖLNBOBOS LIV - TRE BLIR FYRA sa...

Hoppas Hoppas det går fort!

Tror det uttalas som det stavas, en av våra baltiska kunder heter samma och när de som varit ansvariga för de kunderna pratat om honom så låter det som det stavas.

Frk Muffin sa...

Jeg er så glad på deres vegne - jeg blir så rørt, og både uendelig trist og veldig glad når jeg leste bloggen din, dette er dere vel unt!!!

Det er en heldig gutt som får dere som foreldre og dere er heldige å få Mindaugas <3

Min lille gutt er like gammel og det er en morsom og krevende alder - kan nok tenke meg at det blir utfordringer i starten, men jeg håper og tror at dette kommer dere til å klare, sammen, som en familie<3

Sender masse gode tanker og ønsker dere kun det beste!!

Kjærlig hilsen Veronica m/fam
(hoppas ni forstår min norska)

vitagavlar.blogspot.com sa...

Underbart! Kram Lisa

Skicka en kommentar